maanantai 27. tammikuuta 2014

Hämmentävä HYPOXI

Tänään on kuntoiluhaasteen virallinen aloituspäivä. Kova polte on päästä tositoimiin! Nyt kun tätä kaikkea on saanut hetken sulatella, alan tajuamaan kuinka mahtava onni minua onkaan potkaissut ja aion antaa kaikkeni että saavutan tavoitteeni!!!
Mutta palataan siis tämän päivän aiheeseen, HYPOXI. Ne jotka eivät vielä tiedä mitä se on lukekaa täältä: www.hypoxi.fi .Tämän oven takana minut vastaanotti ihana Pauliina Tuominen. Olin kerran aikaisemmin käynyt huoneessa ja silmäillyt kummallisia avaruuskapseleita..aavistamatta lainkaan mitä tuleman pitää. Ihan ensiksi otetaan ympärysmitat vyötärö, vatsa, lantio, persus ja reisi. Sen jälkeen sain pukea valtavan mustan puvun ylleni ja köllähtää pedille pötköttämään. Sen jälkeen Pauliina kiinnitti kaikenlaisia letkuja pukuuni ja siinä kohtaa olo oli kuin jossain tieteisleffassa. Sitten kone käyntiin ja fiiiiuuuuh..kaikki ilma imetään haalarista että se tosiaan on kiinni ihossa kuin..no, toinen iho!Sitten alkaa kupliminen. Se on TODELLA hämmentävä tunne!Ei satu eikä siis tunnu lainkaan pahalta, alku kutitus-kikatusten jälkeen se tuntui ihanalta! Nämä kuplat siis ovat Pauliinan mukaan "selluliitin vihollisia".

Ei näytä ollenkaan niin mukavalta kuin tuntuu!!

Tämän jälkeen siirryttin seuraavaan vaiheeseen eli polkemaan. Tästä tapahtumasta unohdin ottaa kuvan mutta sain kuvan pömpelistä jossa polkeminen tapahtuu. Teho perustuu siinäkin paineen vaihteluun ja tässä tapauksessa päälleni puettiin korsettimainen "hame". Kun polkiessa paine vaihtelee, tämä "hame" milloin painuu alas ja taas pullistuu. Ilmaa päästyy aika ajoin ja voin kertoa, että silloin tekee aina mieli sanoa: en ollu miä!! Lueskelin siinä lehteä ja poljin rauhallisesti sen 30min. Kerran "päästyi ääni" niin aidon "päästön" kuuloinen  että vieressä pötkötellyt asiakaskin repesi nauramaan!

Polkemis-kapseli

Pötkölleen-polkemis-kapseli


Että tällaista tiedossa seuraavina kuutena viikkona! Olo oli oikein hyvä tämän jälkeen mutta janotti ja pissatti kovasti vuoron perään! HYPOXI-treeniä ennen pitää syödä hiilaripitoinen ateria kun taas sen jälkeen hiilareita tulee välttää ja panostaa proteiiniin.
Huomenna treenaan ekaa kertaa PT Ville Tolvasen kanssa ja saan 6:n viikon treeniohjelmani!JES! Tästä se kuulkaa lähtee!Huomiseen, hyvää yötä!

PS .Huomenna kurvailen Body Stockista hakemaan potkua treeneihin, huomisessa blogissa myös siitä!1 kommentti:

  1. Hypoxi on kyllä kova juttu! Monet tuttavani ovat käyneet siellä ja saanet hämmästyttäviä tuloksia. Itse menen kyllä heti kun rahapussi antaa myöten :)

    VastaaPoista