sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tästä se alkaa. Syke on korkealla, hikeä puskee..Ensimmäinen haaste työn alla..Nimittäin Blogin perustaminen! Tässä on nyt tovi pähkäilty ja pahoittelen mahdollisesti sekavaa ja kökköä ulkoasua (ja tekstiä..), mutta eiköhän se tästä lähde sujumaan!?
Tervetuloa siis seuraamaan kuntoiluhaasteen etenemistä seuraavan kuuden viikon ajaksi! Haaste alkaa huomenna maanantaina ja olen eilisestä asti pitänyt ruokapäiväkirjaa. Kummasti se hillitsi kaksilla synttäreillä, kun tiesin että jokainen muru kirjataan. Kannatta kokeilla, vaikka et olisi "tilivelvollinen" kenellekään!
Huomenna aloitan ensimmäisellä HYPOXI-hoidolla. Lisää HYPOXista löytyy http://www.hypoxi.fi/ .
Olen innoissani, jännittää, naurattaa..ihan hepulissa! Kotijoukot eli aviomies, tyttö 5-v. ja poika 1-v. innolla kannustamassa äitiä <3 Ja muistuttaisin vielä että tämä ei ole Suurin Pudottaja-haaste vaan nimenomaan kuntoiluhaaste jossa meillä jokaisella on omat tavoitteemme. Täällä lisää : http://www.clubhuuma.fi/blog/huuman-kuntoiluhaaste-starttaa;jsessionid=714004303A3E6633CAF0EDA6F2DFEC3E
Mun tavoitteeni on siis juosta Toukokuussa puolimaraton HCR:issa sekä hankkiutua eroon "raskauskiloista" jotka tosin olen kerryttänyt toisen lapseni syntymän JÄLKEEN. Olen maailman pahin lusmuilija mitä liikunnan aloittamiseen tulee. Keksin tekosyitä toisensä perään ja kuvittelen että maksamalla kuukausimaksua liikuntakeskukseen "harrastan kuntoilua". Lenkkeily on rakas harrastus, mutta koska sairastan astmaa, on lenkkeily näillä paukkupakkasilla ihan mahdotonta. Siispä käperryn sohvannurkkaan syömään herkkuja. Tähän tulee nyt suuren luokan muutos ja tästä sohvaperunasta otetaan nyt luulot (ja löysät) pois!
Sitten vuorossa muutama kuva tämänhetkisestä tilanteesta...Etukäteen pahoittelut kuvanlaadusta, kamera TIETENKIN hukassa ja kuvausapua ei mailla halmeilla. Ujostelin vielä näyttää naamaani, vaikka se löytyykin Huumablogista...Tervetuloa mukaani tälle jännittävälle matkalle!!!Tämä on siis lähtötilanne..

5 kommenttia: