tiistai 28. tammikuuta 2014

Treenausta ,lapsiparkkia ,lisäravinteita..

...niistä on tämä päivä tehty! Pakko heti alkuun kertoa, kun olin tyttärelleni kertonut että pääsevät veikan kanssa lapsiparkkiin äidin treenin ajaksi, niin aamulla käymämme keskustelu:"Äiti,kauan se treeni kestää?" No varmaan tunnin. "Ai tunti pitää seisoo paikallaa siel!?!" Ei, kun siel on semmonen leikkihuone jossa leikitte! "Ai miä luulin et se on niinku parkkipaikka!"
 Ja liikuttavaa on myös pienen kannustus: "Äiti miä toivon et siä voitat!" No, tää on jo niin iso voitto et pääsin mukaan tähän et...  " Et levikset repee?" No joo, tavallaan!! :D 
 Lapset siis viihtyivät mainiosti Tean hellässä huomassa ja voin siis huoletta jatkossakin parkkeerata heidät sinne! Loistava palvelu!Tässä ilmeet iloisina kun ilonpilaaja-äiti tuli hakemaan jo pois!

Noniin. Sitten oli aika tavata PT Ville Tolvanen. Alkuun tehtiin pieni 10min juoksutesti n.10km/h vauhdilla. Ville tarkisti juoksuasennon ja otettiin sykkeitä ylös.


Ulkona lenkkeilevälle juoksumatto on...puuduttavaa.Onneksi on OstosTV!


Sitten aloitettiin treenit. Huomasin, että vaikka olenkin lenkkeillyt jonkin verran, mun lihakset on aivan nukuksissa! Toisinsanoen tuntuu kuin olisin rapakunnossa.(Ketä huijaan, OLEN rapakunnossa!) Mutta sehän vaan sisuunnuttaa ja motivoi!!Jos joku liike on oikein vaikea, teen sen muutaman viikon päästä kymmenen kertaa!Tosta noin vaan!Hittolainen! Ville oli valinnut hyvin kokonaisvaltaisesti kroppaa kuormittavia liikkeitä ja niiden parissa sai pinnistää, äheltää ja puhista. Helppoa se ei missään nimessä ole, mutta haasteessahan tässä mukana ollaan!Kroppaa kolottelee mukavasti joten töitä tuli tänään paiskittua! Huomattiin mulla erityisen kireä yläkroppa joten sen työstämiseen täytyy panostaa jotta pystyy liikkeet tekemään oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Kaikki harjoitteet on suunniteltu tulevaa puolimaratonia, sekä keskivartalon kiinteyttämistä ajatellen. Tässä muutama kuva aamun ponnisteluista:


Ainiin, tässä vielä PT Ville: 


Treeni tuntui hyvältä ja rankalta. Kova polte päästä tosi toimiin, sen verran surkea olin niin monessa liikkeessä.Työsarkaa riittää!

Sitten vielä lisäravinteiden pariin! Haasteessa on mukana tukemassa Bodystock www.bodystock.fi 

Tarjonta on todella kattava.....
ONNEKSI ei itse tarvitse pähkäillä, vaan Bodystockin Ville valitsee puolestasi!

Ja tämmöinen setti lähti matkaan!Palautusjuoma, Aminohappoa sisältävä juoma treenaukseen sekä Fatburnereita. Ja hieno shaker :)
Kiitos Bodystock!!
Huomenna treenaamme ensimmäisen kerran haasteporukan kesken! Siitä voitte lukea huomenna.
Nyt Hyvää Yötä! <31 kommentti:

  1. Siistii siä pääsit/pääset "roikkumaan" noissa vitjoissa! Lankutus noitten remmien kanssa onki iha eri sfääreissä ku ilman niitä :D

    VastaaPoista