maanantai 21. huhtikuuta 2014

Miä tein sen!


Moikka!

Pakko oli tulla päivittämään tän päivän Munahölkän tirsk! tulokset! Miä juoksin oman uuden 10km ennätykseni eli 56.01! Jee! Keli oli upea, mutta hiton kuuma! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja maalla (Metsäkylässä) kun oltiin, lämpötila oli pari astetta korkeampi kun kotona. Onneks olin varustautunut t-paidalla ja juoksucapreilla, koska lämmin tuli jo lähtöä odotellessa!

Ulkolämpötila +18,5c!
Linssilude <3

Lähtötunnelmia :)

Lähdettiin hännän huippuna ja juoksu lähti rullaamaan ihan mukavasti. Tää oli mun, Annan ja Rikun eka yhteinen lenkki, mut vauhti pysyi hyvänä kaikilla koko ajan. Me kierrettiin sellanen 3,3km lenkki kolmeen kertaan ja pari aika mukavaa hitinvitinhirveetä  nousua oli siinä kolmosen lenkissä. Kierros päättyi aina järkkyyn nousuun. Mun Endomondo ei jostaan syystä lähtenytkään päälle, ja ärsyttää kyl sikanaa, koska se on samalla mun juoksupäiväkirja ja nyt tää mun hyvä tulos ei siis tallentunut sinne. Enkä myöskään nää hitaimpia ja nopeimpia kilsoja. Vauhti tais kuitenkin pysyä aika samana läpi lenkin! Vimpolla kierroksella nopeimmat ohitti meidät kierroksella (!) ja ekat oli maalissa ajassa kolkyt ja risat minuuttia :O  uskomatonta! Aika kovakuntoista porukkaa oli muutenkin matkassa koska tais kaikki kympin juoksijat alittaa tunnin!
Oli niiiiiiiiiiin KUUMA! Juoksin ilman hattua ja aurinkolaseja ja totesin että jos HCR:illa sää on samanlainen, haluan jonkin sortin aurinkolipan tai lippiksen päähäni! Mulla ei yleensä kympillä jano pääse yllättämään, mutta tänään jo kolmen kilsan jälkeen olisin voinut mieluusti hörpätä vettä! Kun matka alkoi olla voiton puolella Anna sanoi et ollaan juostu 50 minuuttia. Ajattelin silloin että ei mitenkään aliteta tuntia. Niin väärin sitä arvioi omaa vauhtia ja etäisyyksiä näköjään! :D Maaliin kun juostiin, ekat 10sek ajattelin et NYT tulee yrjöt, mut kun hengitys ja syke nopsaan tasaantui (sen järkyn nousun jäljiltä!), fiilis oli kyllä tosi hyvä!

Lenkkimaisemaa autonikkunasta käsin
Onpas ärsyttävää kun blogger heittää kaikki lataamani kuvat tonne ylös >:/  Menee hermot just!
No nyt!
Maalaismaisemaa! Kukkokin kiekui tsemppiä matkan varrella :D

Tärähtäneet pääsi maaliin, jee!!

Väsynyt, hikinen ja onnellinen ja jälleen kerran itsensä ylittänyt lenkkeilijä :)

Ja voitin tällaisen hienon palkinnonkin! :D
Tästä on hyvä jatkaa! Viikonlopuksi suunniteltiin pitkää lenkkiä, täytyy silloin kokeilla joko jotain geeliä tai urheilujuomaa, mikä toimis mulla sitten puolimaralla :) 
Tällaista tänne tänään. Vitsit kun on hyvä mieli ja ihan voittaja fiilis <3
Mukavaa viikonalkua kaikille! <3 hitoksee sydämii <3 <3 <3

2 kommenttia:

  1. Upeeta! Toivottavasti voin syksyllä päivittää samantyyppisiä tuloksia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!vauhti yllätti olosuhteet huomioon ottaen :)

    VastaaPoista