sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Perjantaista perjantaihin pikakelauksella

Moikka!

Jopas on taas vierähtäny piiitkä tovi viime kerrasta :O Ou nou. Mun on kyllä ollut tarkoitus kirjoittaa, mut aina on tullut jotain ja sitten kun aikaa kuluu, ahdistun jo pelkästä ajatuksesta, kuinka paljon on "kiinni otettavaa", kun olis niin paljon kerrottavaa. Vaikka mitään kovin suurta ja mullistavaa ei ookkaan tapahtunut viime aikoina.
Juoksulenkit on rullanneet ihan kivasti ja vauhtia on löytynyt lisää, ihan vahingossa. tarkoitan siis ettei mulla oo ollut mitenkään tarkoitus juosta kovempaa. Viikko sitten sunnuntaina juoksin mun mieheni kanssa meidän ekan yhteisen kympin (10,87km ajassa 1.04.27) eli alitettiin nippa nappa tunti! Seuraavan kerran lenkille pääsin vasta perjantaina ja juoksin yksinäni nopsan reilu kutosen, tarkalleen 6,3km ajassa 37min. Vauhti on reippaampi kuin aikoihin ja juoksu tuntuu (siitepölyallergian jyllätessä pahimmillaan) tosi hyvältä! Astma painaa vähän, mutta lääkityksestä kun huolehtii, niin ei hätää. Huomenna maanantaina me osallistutaan 10km Munahölkkään Metsäkylässä :) Sään pitäisi suosia, katotaas miten menee. En aseta mitään erityisiä tavoitteita, kiva olis juosta kymppi alle tuntiin, mut ei mitään paineita. Ens viikolla pääsen myös lunastamaan yhden Haastekunigattaren palkinnoistani ja aloitan juoksukoulun Huuman PT kaksikon Jonin ja Teemun johdolla. Toivon saavani hyviä vinkkejä puolimaratonia ajatellen :)
Fustrattu on ja voin kertoa että mitä enemmän "opin" sen rankemmaksi se muuttuu. Viimeiset kaksi kertaa olen ollut kuin uitettu koira, hiestä märkänä! Liikkeet alkaa tuntua siellä missä pitääkin ja kun toistoja lisätään..AUauAU.

Leveä kyykky ja pakarat saa kyytiä!
Hitoksee rankkaa!
Tässä saa vatsat huutia!
Polla punasena ja hiki virtaa.
Tässä mie romahin yhden jalan kyykkyjen jälkeen. Ai hittivitti!!
Vatsoille huutia, ja kun tätä tehdään viime metreillä, voin kertoa että on ihan HIR-VEE-TÄ.
Mut niin mahtavan upeen rankkaa <3
HuhHuhHuh...
Selkälihasten rääkkäystä.
Mira kyseli mun ruokavaliosta ja kerroin että minusta on tuntunut etten syö tarpeeksi. Koska mun kulutus on kasvanut ja iltaisin oon ollut väsynyt ja nälkäinen. Ja muutenkin koko aika ollut sellainen olo että tekee mieli syödä. Mira otti yhteyttä Teaan ja Tea soittikin mulle ja sain nyt ohjeistuksen pysyä tiukasti SÄÄNNÖLLISESSÄ ateriarytmissä, juoda vettä tarpeeksi ja syödä enempi hiilareita aterioilla. Katsotaan miten se tästä lähtee :) Ihan mahtavaa kun saa heti jeesiä, eikä tarvi ite miettiä ja pähkäillä et mitä pitäs tehdä!

Viime tiistaina meillä oli pitkästä aikaa Miran vetämät ryhmätreenit haastelaisten kesken <3 olipa kiva nähdä jengi koossa. Paitsi harmikseni Anu puuttui joukosta. (Toivottavasti pääset ens kerralla! :) Mulla oli aamusta alla Fustra, päivällä käytiin lasten kanssa uimassa ja illalla sit porukalla..Body Combatia! Olin kyllä aivan rikkikatkipoikki sen jälkeen. 

Mira <3

Tärähtänyttä sakkia!

Mitäs vielä? Kävin viime viikonloppna myös vähän krebaamassa mun ystäväni kanssa. Kerroinkin aikasemmin jo että oltiin lähdössä palkintomatkalle Antti Tuiskua moikkaa :) Ollaan yhteensä tänä keväänä pudotettu 17kg elopainostamme ja palkittiin itsemme sen kunniaksi! Käytiin syömässä Merelle nimisessä ravintolassa, ihan mielettömän hyvät pöperöt! 

Kuhaa, fenkolia ja kukkakaalipyrettä. Nam.
Ready to Partyyyyy :)
Sit me krebattiii! <3

Antikaa tiätty <3
Mitäs sit viäl? Kauhee ripulipostaus ku on niin paljo asiaa! Viime viikonloppuun mahtui kyllä niin paljon kaikkea, käytiin mm. moikkaamassa meidän ystäviä Pornaisissa.
Tää viikonloppu me tsillattii meidän kavereiden mökillä, grillattiin herkkupöperöitä ja saunottiin. Muksut leikki keskenään ja nautittiin kyllä kaikki ihan täysillä. Kukko löysi tiensä munimaan myös mökille joten aamu meni yhdellä sun toisella suklaan huuruissa :)

Mökkihöperöt <3

Ens viikolla vois ottaa jonkun sokeriton viikko-teeman toteutukseen. Sen verran on uponnut noita herkkuja nyt näin pääsiäisen aikaan..Täytyis vissiin muutenkin taas vaikka punnailla ruokia vähän aikaa. Että tulis syötyä oikein. Nyt kun treenaa paljon, voi toki syödä vähän vapaammin, mut siitä on NIIIIIN helppo lähteä lipsumaan...
Mut tällaista tänne! Huomenna hölkätään, keskiviikkona sirkustelua, torstaina juoksukoulua ja viikonloppuun pitäs ujuttaa yks piiiitkä lenkki :) Kivaa viikkoa kaikille, yritänpäs taas aktivoitua tässä kirjotushommassa!
Nyt, öitä ja kauniita unia!
1 kommentti: