maanantai 3. maaliskuuta 2014

Final CountdownIIIIIIIIK!!!

Nyt se on alkanut, lähtölaskenta Haasteen loppua kohti ja äänestys kuntoiluhaasteen voittajasta!
Aika on lentänyt kuin siivillä ja minä olen kuin uudesti syntynyt! Tätä terveellistä kakkua pureskellaan vielä pitkään. Odotan malttamattomana tulevia InBody- ja Hypoxi-mittauksia, sillä mulla ei ole harmainta aavistusta mitä kaikkea mun vartalossa on niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin tapahtunut. Se tiedän että, vanhat farkut sujahtavat ylleni ja nyt niihin piti laittaa vyökin! Mun tyttäreni (jonka sutkautus roikkuvasta vatsastani teki vaikutuksen Haastelaisten valitisjaraatiin),on myös kiinnittänyt huomion äidin muuttuneeseen olemukseen.
Niinkuin tiedätte, lapsen suusta kuulee totuuden <3
Olenkin kertonut siitä, miten mun ulkonäkö ei ole koskaan määritellyt mun onnellisuutta ja se on tärkeä asia jonka haluan tyttärellenikin opettaa. Silloin hän oppii myös sen ettei ihmisiä tule tuomita tai arvioida heidän ulkonäkönsä mukaan. Haluan kuitenkin olla esimerkkinä, miten terveelliset elämäntavat vaikuttavat meihin. Liikunta ja terveellinen ruoka. Olen itse ollut myös konkreettinen esimerkki siitä, mitä käy kun niitä ei noudata. Oon ennen käyttänyt kaiken sen ajan, jonka nyt treenaan, luultavasti syömiseen, tai sen suunnitteluun, tai ainakin ravannut kaapilla katsomassa, olisiko siellä jotain syömistä. Jotain hyvää. Tiiättekö mikä on heti-nami? Se on se suklaapatukka jonka saa syödä heti kun ostokset on pakattu. :) Good bye heti-nami, welcome timmi-mami :D hahaahhaaaaaa!!

Mun suurin tavoitteeni, juosta puolimaraton 10.5 Helsinki City Runissa, on vielä edessäpäin. Jatkan bloggaamista siis vielä haasteen jälkeen niin saatte vielä seurata mun juoksutreenien etenemistä sekä sitä, kuinka hyvin  nämä uudet elämäntavat on juurtuneet mun selkärankaani :)Tän viikon jälkeen napsasen jälkeen-kuvat mun keskivartalosta. Tiedoksi niille jotka kesken matkan ovat hypänneet kyytiin, ne kuvat löytyy blogin alusta. Varoitus. Jopa mun äiti sanoi, että "siä oot ottanu sen yhden kuvan ihan hassusti, ei sun maha niin iso oo". No kyllä ne on ihan oikein otettu, rehelliset kuvat. Ja otin ne just siks, että kuuden viikon päästä, ne ei enää todellakaan näytä samalta. En olettanutkaan, että se kaikki rasva olisi täysin sulanut ja muuttunut simsalabim pyykkilautavatsaksi. Mutta voin kertoa että suunta on oikea!!!Jeee!

No, tän viikon treenit on vielä edessä <3 täysillä loppuun ja siitä eteenpäinkin!

Tässä vielä linkki äänestykseen:
http://www.clubhuuma.fi/survey/aanesta-haasteen-kuningatarta-kuningasta?id=505524

Nyt lähden Höyhensaarille..huomiseen <3 kauniita unia!


1 kommentti: