maanantai 31. maaliskuuta 2014

Training in the dark

Moikka!

Taas vierähtänyt muutama päivä niin, että blogin kirjoitus on vaan käynyt mielessä. Mun viime viikko meni vähän plörinäksi, kun Fustran aloitus siirtyi tälle viikolle ja näin ollen kaikki mun liikkuminen oli siis minusta itsestä kiinni. Kyllähän miä sen tiedostin että oikesti haasteellinen aika alkaa virallisen Haasteen päätyttyä, mut ei sitä silloin osannut ajatella, et minkäläista se sit onkaan. Mulla on kyllä motivaatio säilynyt ja viime viikon saldo oli 2 kertaa salitreeni ja 2 juoksulenkkiä, eli liikuntaa neljänä päivänä. Mikä ei siis ole ollenkaan huono. Mutta entiseen (Haasteen aikaan) verrattuna, tuntuu jopa laiskottelulta..Sit taas aikaan ennen Haastetta verrattuna.. ;) Se kauhee väsymys on onneksi nyt kaikonnut. Kuitenkin salille lähteminen on vähän hitaanlaista ja välillä joudun lähemään vähän väkisin. Mut se kuitenkin kannattaa, koska siitä tulee hyvä mieli ja ennen kaikkea hyvä olo! Sunnuntaina olin salil toka, aamulla kasin jälkeen ja jumppasin pimeässä, kun en löytänyt valokatkaisijaa :D


Syömisessä en ole ollut niin tarkka, enkä ole punninnut kuin satunnaisesti. Aamupala on edelleen kaurapuuro kookosöljysöljyllä, raejuustolla ja mehukeitolla ja väli-ja iltapalaksi rahkaa, mehukeittoa, mansikkaa tai omenaa ja pähkinöitä. Se vaan on niin hyvää! Välillä paistan illalla valkuaismunakaan, välillä ihan tavallisen munakkaan. Viikonloppuna juhlittiin kaksia synttäreitä ja maistoin kyllä kaikkea kahvipöydässä :) Mut muuten maltti on pysynyt ja en ole sortunut herkutteluun. Tasainen ruokailurytmi pitää tosiaan mieliteot kurissa. Paino on kotivaa'an mukaan nyt n.58,5kg, mikä tekee joulukuun lopusta -8kg :O Joulukuun possuilin ihan urakalla ja elin suklaalla.  Ja leuat jauhoi koko aika jotain. Huh.Tänään juostiin mun ystäväni Annan kanssa 11,3km lenkki ja aikaa siihen kului 1:10:46. Lämpötila oli taas laskenut pakkasen puolelle ja se tuntui heti keuhkoissa. Kuitenkin kunnialla juostiin ihan mukavaa vauhtia koko lenkki. Nyt täytyy jaksottaa lenkit niin että yks lenkki (kolmesta) olis aina 15-17km. Puolimaratoniin on nyt 6 viikkoa aikaa.. :) Kyllä odotan iltojen valoistumista, niin ei tarvii pimeällä aina juosta iltalenkkejä. Tosin pimeässä urheilu on nyt ollut vähän niinkun teemana. Pimee on tää treenaajakin.

Keskiviikkona Fustraan Miran kanssa, sitä odotellessa.. :) Nappaan kameran matkaan ja saatte sitten heti tuoretta tietoa -ja kuvia miten sujui!
Nyt hyvää yötä <3
Tirsk ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti