keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Au mun pylly

Heips!

Oon niiiiiin poikki ja veto veks! Tää päivä meni taas pää kolmantena jalkana muutenkin, mutta hektisen päivän kruunasi haastetiimin ryhmätreenit. Olin henkisesti valmistautunut viime viikon toisintoon, eli HIIT-treeniin. Yllätys olikin aikamoinen kun Mira ilmoitti, että Bodyn Pumppaajat oli vieneet kaikki tarvittavat välineet joten me suuntasimme tänne:


Kidutuskammio.

Nyt kaikki jotka paremmin minut tuntee, tirskuvat siellä, sillä mun spinning-inho ei ole mikään salaisuus. Eka kerta on aina kamalin, mutta on aiheuttanut mulla sen, että en halua mennä toista kertaa. Silti aina joku saa sinne houkuteltua, kuitenkin niin harvoin että se tuntuu sit aina siltä ekalta kerralta. Tää päivä ei ollut siis poikkeus siinäkään. No, rohkein mielin vaan satulaan. Muistatteko kun kerroin sunnuntain ratsastustunnista? Harjoiteltiin istuntaa harjoitusravissa, niin ettei siellä selässä pomppisi. No, sitä pitää vielä harjoitella lisää, mutta voin kertoa että suurimman osan tunnista kun persus paukkuu satulaan niin se kyllä tuntuu vielä muutaman päivän kuluttua. Eilinen Hypoxikin alkoi loppua kohden kolottaa. No, mutta, ei auta itkut markkinoilla eikä spinning-tunneilla. Tänään poljettiin "kevyttä tasamaata". En uskalla edes kuvitella mitä siitä astetta rankempi setti on..No kuva puhukoon puolestaan:


Mikä ilme :D  hahhaaa, en voi lopettaa nauramista!

Välillä oli iskettävä persus satulaan kun ei vaan enää PYSTYNYT polkee seisaaltaan! Mut vaan pari kertaa :) Viimeinen 6min biisi meni ihan puhtaalla tahdonvoimalla, mun jalat ei olis jaksaneet veivaaveivaa enää tippaakaan! Hiki roiskui ja vesipullo oli tyhjä viimeistä tippaa myöten. Ja sit AH ohi oli! Jälleen kerran päällimmäisenä fiiliksenä v**un hirveetä ja ihan mahtavaa! Just kun tuntuu ettei jaksa enää sekuntiakaan, Mira piiskaa meidät jokaisen "maaliin" asti! Kaikki suoriutui niin hyvin!! HUH!

Tässä meidän orjapiiskuri ja super-tsemppari Mira:

Mieikä näyttää ihan hujopilta! (160cm) :)

Nyt vähän venyttelyä kehiin, ettei huomenna kävellä puujaloilla :) 4. viikko puolivälissä, tässä haastelaiset (miinus Anu) tänään kuvattuna:

Kuitstunutta porukkaa :)

Nyt unten maille <3 Huomenna salirimpuilua iltasella! Moikka!

PS.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti