tiistai 25. helmikuuta 2014

Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan

Moikka!
Eilenpä pidinkin lomaa blogista, ei ollut pakottavaa tarvetta kirjottaa niinkuin yleensä!
Eilen vietettiin rentoa päivää ihan tässä kotosalla ja iltapäivällä pääsin taas hevostelemaan <3 Mahtava tunti, sain ratsukseni risteytysponi Jollen. Tässä kuvaus kyseisestä pikkukaverista: "Jolle on kiltti mutta kuitenkin osaa pitää yllä ponien mainetta tekemällä ponimaisia jekkuja välillä." :D

Jolle <3
Voin kertoa et ne ponimaiset jekut oli hillittömiä kilarispurtteja yleensä keskelle kenttää, milloin mistäkin syystä. Mut meitsi pysy kyydissä ja tunti sujui näistä "mopon keulimisista" huolimatta tosi hyvin! Olin ihan Hangon keksi koko loppuillan! Ihana vallaton pikku poni! <3 

Tänään starttasi haasteviikko nro VIISI!?! Vau! Mulla oli tänään salipäivä ja päätin suunnata sinne viimeviikosta oppineena vähän myöhemmin. Lapset untenmaille ja kamat kassiin ja menoks. Tai piti mun vielä lataa puhelimeen lisää musaa ja kellohan olikin jo vaikka mitä kun kurvasin Huuman pihaan. Hiljasta piteli yleensä täpötäydellä parkkiksella:


Ja sitten juoksumatolle :) juoksu rullaa aika kivasti ja mieli tekee jo ulos jolkottelemaan. Tiet on sulia ja kohta hiekat lakaistaan ja sit vaan kilometrejä haalimaan. Toukokuu on äkkiä edessä ja 21km pitäs silloin pystyä juoksemaan. Lauha sää on pitänyt astman kuosissa mutta kevät ja katu-ja siitepöly tuo omat haasteensa. Mut kun muistaa lääkitä itsensä säännöllisesti niin eiköhän siitä selvitä. Nooo joka tapauksessa, rullailin juoksumatolla sen 20min ja tuntui oikein hyvältä  kuin juoksumatolla nyt voi . 


Sitten saliohjelman pariin. Yritin päivällä soittaa PT Villelle vähän ohjeistusta, että lisäänkö painoja vai toistoja. Sattuipa sopivasti, just kun olin kävellyt alakertaan, Ville soitti mulle takasin ja sain ohjeeksi lisätä painoja ja niissä liikkeissä joissa oon tehny 2 sarjaa, teen nyt 3. Ja voin kertoa että hiki lensi taas lahjakkaasti ja piti välillä vähän ähkiä ja vähän karjuakin. Mutta eipä ollut ainakaan yleisöä:Kello oli jo miljoona ja huomasin tuijottelevani milloin mitäkin seinää ja haukottelin myös lahjakkaasti. Ehkä vähän liian myöhäinen ajankohta treenille. No tällee kokeilemalla se kultainen keskitie löytynee :) Mut tein kyllä täysillä ja hitoksee hikikii tuli! Yritin ottaa taas typerän selffarin jossa mun hikikarpalot näkyy mut :

Näytän vaan kaljulta Urpolta, jonka naama kiiltää.
Lupaan ja vannon et kun tää haaste on ohi, kaikki muu jatkuu paitsi saliselfiet :D 
Sit aattelin ottaa teille kuvan mun vihamiehestä. Jos oisin Luke se olis Darth Vader mut sit toi olis mun iskä? tai jos oisin Tuhkimo se olis PAHA äitipuoli. Tai miä kärpänen ja se kärpäslätkä. No mut pointtina minä parka, se pahis.

Bastard.
Taas oli hirveetä itkurimpuiluu. AAARRGGHHHH. Avustettu leuanveto. No, mut ei auta nillittää. Joskus ne viel menee tosta vaan. JA sit miä nauran sille!HA!HA HA HA!Tiiättekö sillee ku Leena Hefner Os. Herppeenluoma
No joo. Bosut meni 12 ja 10. Ei irronnu mitenkää polvet ilmas kaks vimppoo. Mut kyl ne sieltä pikku hiljaa..
Loppu rullailut Fustrapötkylällä teki niin hyvää, luin samalla mun ystävän hevostelublogia ja se oli kirjottanut niin kivasti loppuun että mun piti sit vähän vetistellä :') Absurdia. Tyhjä sali, minä, fustrapötkö ja kyyneleet :D Todellakin liian myöhäinen aika salirimpuilulle!!

Tämän verran näytti kello kun lähdin kotiin..

Nyt kone kiinni ja iltavenyttelyt ja sit nukkumaan. Aamulla toisiks viiminen Hypoxi..
Moikka moi ja kauniit unet ihan kaikille <3 
Hitto miä venyttelen huomenna, kello on jo miljoona!!


1 kommentti:

  1. Voi siä ihana! Kiva, että oon saanu tarjota sulle venyttelyseuraa :)

    VastaaPoista