lauantai 1. helmikuuta 2014

Salirimpuilua ja kotisohvaa

Tänään suuntasin heti aamupalan jälkeen Huumalle. Tai heti ja heti. Kunhan olin saanut reenikamat kasaan, vaatteet niskaan, kahlannut lumihangessa autolle, putsannut sen, sutinut renkaat sauhuten ylämäkeä jotta pääsisin edes kotipihasta pois -> en päässyt, onneksi toista kautta onnistui -puski jo tuskanhiki ohimoille!

En ole koskaan ollut "sali-ihminen". Silloin kun joskus satunnaisesti kävin Huumassa, kävin vain ryhmäliikuntatunneilla. Muutaman kerran lähdin salille kaverin "seuraneidiksi" = alkulämmittely siinä "nojatuolipyörässä" ja siitä penkille haukottelemaan ja katsomaan Emmerdalea :D
No, nyt on tiukkaa settiä mustaa valkoisella PT Villen toimesta. Alkulämmittelyn teen juoksumatolla. Aion lämmittelyn lisäksi tehdä nopeatempoisen 30min juoksutreenin aina kun ehdin. Tänään oli vähän hoppu, kun tyttären ratsastustunti puski päälle joten lämmittelin jonkun vartin. Siitä siirryin alakertaan. Jännitti pikkuisen, kun ei ollutkaan ketään kaveria tsemppaamassa ja neuvomassa. Päätin tehdä ohjelman määrätietoisesti, ilman yhtään ylimääräistä haukottelua ja haaveilua. Miksiköhän salilla muuten aina haukotuttaa?
Mulla ei alkutreenistä oo kuvia, kun ei ollut potentiaalisia paparazzeja lähettyvillä. Mutta suurin jännityksen aiheeni olikin jumppapallolla tehtävät liikkeet!Samat liikkeet joista mulla on kuvia TRX-nauhojen kanssa, mutta pallon kanssa ne on vähän helpommat, koska pallo ohjaa liikettä. Onneksi ystäväni liihotti paikalle juuri oikeaan aikaan jeesaamaan, -ja ikuistamaan säätämiseni. Here we go:

Noniin, pallo paikoillaan..

..ja rutistus..

..ja romahdus..

...ja korjausliike!
Kamera ei ehtinyt mukaan kun pyörähdin pallon päältä lattialle pötkölleen. Mahtava liike ja ah, niiin tehokas!Vatsalihakset (minä) huusi Hoosiannaa (Äitiä!) Ihan järkyttävän kamalan mahtavan upea liike!
Toinen mieltä askarruttanut liike oli seuraava, myös ystäväni Pallon kanssa:

Noniin tästä lähtee...mut mites noi kädet!? :D

Tässä pitää tsempata aivan täysillä!Auauauuu!

Voihyväjumalajeesusmariaäitikukatahansaenkestäenääsekuntiakaan..

Aamen!
Huh. Tohon päälle vielä vatsarutistukset, voin kertoa että ne piti tehdä vähän sinne päin, koska vatsalihakset oli niiiiin krampissa kahdesta edellisestä pinnistyksestä. Mutta tästä lähdetään, ens kerralla menee jo helpommin!Ainakin vähän!

Tänään halusin ottaa kuvat mun iltaherkuista, joiden kera kaivaudun sohvannurkkaan ja RENTOUDUN. (Ja kirjoitan blogia..)

Mustikkaa, mansikkaa, maitorahkaa ja sokeritonta mehukeittoa <3

Voila!
Ja, koska lauantai on meillä karkkipäivä, tarttui kaupasta matkaan nämä:

Kevyttä iltapalaa....MUULLE PERHEELLE ja tyttären yökyläkaverille..

Ja tässä MUN herkut! :D Vaikea uskoa itsekään!
Ja oikeesti ei ollut vaikeaa pidättäytyä herkuista, ei sitten pätkääkään! Mun mieltäni ja määrätietoisuutta ei horjuta nyt MIKÄÄN!!

Huomenna "huilipäivä", eli pulkkailua kumparepuistossa ja ratsastustunti :) Maanantaina jatketaan Hypoxilla. Huomenna pidän myös vapaapäivän bloggailusta. (Tai ainakin yritän, ellei tule jotain tärkeää kerrottavaa!) 
Ensi viikolla sitten uudet kujeet ;) Kiitos kun jaksatte lukea ja tsempata, siitä tulee tosi hyvä mieli  <3 
Nyt Hyvää Yötä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti