sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sunnuntain Sali Selfie..

...ja esimerkki kuinka sitä EI kannata ottaa:

Arvaa kuka?! No Amatööri! :D
Ei, eikä tämä seuraava ole yhtään sen parempi. Ehkä mun pitää jatkossa kuitenkin pyytää jotain assistenttia ottamaan kuvaa treeneistä!!Tai keskityn vaan oleelliseen. MUTKU: On kivempi et on blogiin jotain dokumenttia.


Noniin, nyt on salama pois, eli nyt katon peilistä itseeni, eiku hetkinen. RÄPS.
Olkoot. I give up.


No joo. Tänään siis suuntasin aamusta salille. Olo oli virkeä ja teki mieli treenaamaan!Häkellyttävä tunne yhä edelleen. MINÄ haluan salille! Huumalla kävi jo kuhina, muitakin aamureippailijoita. Napit korville ja hommiin. Juoksen aina alkulämmittelyn ja siinä todella koko kroppa lämpiää hiki lentää . Treeni kulki vauhdikkaasti, nyt kun liikkeet sujuu rutiinilla. Lopun vatsalihasliikkeet korvattiin pystypunnerruksella tangolla ja siinä taljahärpäkkeessä semmonen liike jonka nimestä ei ole harmainta hajua. Ainiin, tissiliike!

Kotiin palatessa olo oli huippu energinen! Kasvissosekeittoa napaan ja taas mentiin! Seuraavaksi vuorossa oli ulkoilua rakkaiden ystävien kanssa ja helpolla en päässyt siitäkään:
 
Märkä lumi painaa aika paljon...

Kukkuuuu!

Ihanaa yhdessäoloa, teetä ja sympatiaa <3 Elämä ja jutut sen myötä pyörivät tällä hetkellä hyvin pitkälti haasteen parissa, tekee välillä hyvää puuhata ja puhua jotain ihan muutakin. Eilen jätin bloginkin rauhaan :) Eilinen päivä alkoi tyttären hiihtokilpailuilla ja jatkui Hypoxilla. Nukuin päiväunet ja rentouduin. Vähän ulkoilua ja sauna, sohva ja Putous. Herkkuina maltilliset Lakupatukka ja Vanha auto <3 Ihana päivä!

Mutta takaisin tähän päivään. Oma pieni Marjo Matikaiseni sai iltapäivällä houkuteltua äidinkin suksille ja lähdettiin katsomaan on pururadalla latua. Eipä ollut mutta suksi luisti ihan kivasti siitä huolimatta!


<3

Tänään sähköpostiin kilahti kivoja ruokareseptejä Ravintovalmentajaltamme Tealta. Vähän vaihtelua, tuppaan syömään varsinkin väli-ja iltapalaksi samoja juttuja rahkaarahkaarahkaa. Vaihtelu virkistää :)
Huomenna tapaan PT Villen ja saan uuden saliohjelman. On niin kiva käydä liikkeet yhdessä läpi, niin tietää jatkossa tekevänsä ne oikein ja voi oikeasti keskittyä oleelliseen. Ettei se olis semmoista rimpuilua. (?)
2 viikkoa haastetta takana. Olo on mahtava, vanha leivänpupeltaja ja herkuttelija on oppinut syömään terveellisesti ja säännöllisesti. Ja vatsa kiittää. Ulkoa ja sisältä :)
Huomiseen!!  Öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti