maanantai 10. helmikuuta 2014

Verta, hikeä ja kyyneleitä

Tai no ei verta. Eikä ihan kyyneleitäkään, mut melkein. Ja hitokseen hikeä! Ja MELKEIN oksennusta.
Tänään treffasin PT Villen uuden saliohjelman parissa. Juoksin hyvät alkulämmöt juoksumatolla, reilut 20min ja siitä sitten Ville tuli noutamaan salille. Mun aiempi ohjelma oli tosi kiva ja helpohko. Tiesinkin että se osittain oli vasta alkuhuutoa mitä tuleman pitää. Aloitettiin heti askelkyykyllä, muttei tietenkään sillä tylsällä perinteisellä, vaan:

Kroppa tiukkana, tasapainossa.

Siitä sitten..AUAUAU..

Nyt ei enää todellakaan löysäillä! Kaikki liikkeet on teknisestikin vaativampia ja todella vaatii keskittymistä että ne tulee tehtyä oikein ja siis tuntuvat siellä missä pitääkin.

Kyykky tangolla. Orrella.

Sykkeet nousee jokaisessa liikesarjassa ja vaatii hyvän palautuksen että jaksaa sarjat hyvin loppuun. Ärsyttää, kun pitää ainakin nyt alkuun osassa liikkeistä loppua kohden helpottaa, mutta siitäpäs sisuuntuneena pidän todellakitodellakitodellaki huolen että parin viikon päästä ei enää mitään mamoilua!!!!
Miä ähsin ja puhisin ja kiroilin. Tää on niin siistiä. Mul oli tapana katsoa Suurinta pudottajaa ja mässäillä samalla jotain hyvää. Katoin aina kun ne niiden trainerit piiskas niitä kisailijoita aivan äärimmilleen niin että ne itki ja huusi ja oksensi, mutta hitto soikoon, ylittivät itsensä!!! Miä koin tänään samaa urheutta, ja Ville on ihan huikee tsemppari!Orjapiiskuri. HYVÄ MINÄ! :)
Tässä uudessa saliohjelmassa ei oo yhtäkään helppoa liikesarjaa ja on rankka. Check this out:

Kuva on yhtä tärähtänyt kuin kuvattavakin..

AUAUAUAUUAUAAUAUU!!

Tää on yks niistä liikkeistä jossa helpotus tulee kehiin jo alkumetreillä..
TOISTAISEKSI.
Että tämmöstä tiedossa seuraavat pari viikkoa! Kuvailen tulevilla salitreeneillä muitakin liikkeitä niin saatte paremman kuvan millaisesta treenistä rääkistä on oikein kyse. (Kiitos Tea kun lainasit kameraa:))

 Mun piti ottaa vielä kuva mun iltapala-munakkaasta. Sain Tealta hyviä ohjeita ja tänään kokeilin siis valkuais-feta-tomaatti-basilika-munakasta. En ehtinyt ottaa siitä kuvaa, kun mulla oli niin hirvee nälkä!Koska se oli niin saakelin RUMA. Mutta hyvää oli! Kivaa vaihtelua rahkailuun.
Huomenna on kroppa takuuvarmasti kuin jyrän alle jäänyt, mutta onneksi, aamulla pääsen Hypoxiin <3 
Huomiseen! Kauniita unia kaikille!

PS. HUUMALLA vietetään Ystävä-viikkoa avoimin ovin! Tule tutustumaan! http://www.clubhuuma.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti