keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Keskivartalon Kuritusta

Moi!

Tänään tulikin muutoksia illan ohjelmaan, kun Ville soitti että Mira on valitettavasti sairastunut, niin ryhmätreeni on peruttu. Sen sijaan ne jotka pääsevät, voisivat mennä tuntia aikaisemmin alkavaan Fit Pilatekseen. No, ajattelin että mikä jottei. Vaikka täytyy myöntää, että toisin kuin ennen, ryhmäliikuntatunnit eivät houkuttele enää ollenkaan samalla tavalla kuin salitreeni! Mutta treenipäivä kun on, niin jotain olis tehtävä kuitenkin. Varasin varmuudeksi paikan tunnilta, vaikka meidän sinne menosta olikin jo ilmoitettu. Ihmettelin kun varausjärjestelmä näytti Fit Core Pilateksen sijaan. Tää olis mulle siis aivan uusi tuttavuus. Jotenkin mulla oli joku aavistus että jotain keskivartaloon liittyvää se on.

Paikalla haastelaisista oli mun lisäksi Päivi ja Jarkka. Anu treenaa palmujen alla ja Veikko on satuttanut kylkiluunsa. Carita oli töissä eikä tietenkään voinut varautua treenien aikaistumiseen.
Kohta viisi viikkoa kovaa treenanneena, ajattelin että olisin ollut pikkasen paremmassa kunnossa :D Kyllä vatsalihakset huusi Hoosiannaa!! Mitä ihmeellisimmissä asennoissa pyörittiin lattianrajassa ja joka ikisessä liikkeessä keskivartalon lihakset saivat kyytiä. Me ollaan totuttu ryhmätreeneissä päästelemään kaikenlaisia ääniä kiroilusta karjumiseen. Me Jarkan kanssa pidettiin huolta myös siitä puolesta tällä ryhmäliikuntatunnilla :D pahoittelut!

Maggaroille kyytiä!

Ähinää ja puhinaa ja puuskutusta..

50% haastelaisista ja lempeä
kurittaja Leena Kaukiainen :)
Kyllä oli tehokas ja hikinen treeni. Voin vain kuvitella miten tunti olisi mennyt 4,5 viikkoa sitten?! 
4,5 viikkoa jo, ja VASTA. Pitää itselleen tässä muistutella että kropan muokkautuminen ja muokkaaminen ei lakkaa vaikka haaste kohta loppuukin. Jotenkin on sellainen olo että 1,5 viikon päästä pitäs olla "valmis". Vaikka tää on vasta alussa. Ihan typerää. 

Tänään mun syömiset on menny vähän plörinäksi, kun on ollut kaikenlaista touhua ja tohinaa, etten ole ehtinyt... En siis ole syönyt mitään "kiellettyä", mutta yksi välipala ja päivällinen..nooooo..
Päätin syödä alkuiltapalan ja jälki-iltapalan..Tea älä suutu.
Valkuaismunakkaan sijaan päätin kokeilla banaanipannareita: 

1 banaani
2 valkuaista
10g kookosöljyä paistamiseen
mansikkamursketta

Oli ihan hyviä, eka on naamioitu mansikoilla, koska näytti niin kamalalta mut toinen onnistui paremmin :)
Ja ihan hyviähän ne oli. Miehen mielestä "yllättävän hyviä". Toivottavasti kommentti koski uutta makukokemusta eikä yleisesti ottaen mun kokkauksia :D
Vielä ennen nukkumaanmenoa vetäsin pienet rahkasetit tasapainottamaan tän päivän puutoksia...

Semmosta siis tähän päivään. Huomenna viimeinen Hypoxi.. :'( 
Nyt nukkumaan..

Kauniita unia kaikille <3
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti