keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Vauhtisokeutta ja Broileridilemma

Moikka!

Tänään meillä oli jälleen ryhmätreenit Mira Saarenmaan vetämänä. Olin jo henkisesti valmistautunut kovaan treeniin, sillä sitä meille lupailtiin jo viime viikolla. (Vaikka ei ne treenit tähänkään mennessä missään nimessä löysäilyä ole olleet!!) Tässä tarvittavat varusteet:Jo alkulämmittelyssä otettiin luulot pois ja maitohapot jylläsi koko kropassa! Lämmittely oli tosiaan vain alkusoittoa sille mitä tuleman piti..Kaikesta ähellyksestä ei kuvia ole mutta tässä muutama:

Tässä ehkä "vuorikiipeillään"..

Tässä kokoan itseäni luultavasti seuraavalle kierrokselle..

Ja sitte myä kyykättiin..

...ja kyykättiin..

Jumalaare myö kyykättii ylös alas, varpaille, alas..

Ja punnerrettiin..

Ja taas piti helpottaa ja laskea polvet maahan. Ärsyttävää.

Kuusi raatoa venyttelee :)

Hyvä haastetiimiläiset. Kukaan ei oksentanut!
Että semmosta oli tänään. HIIT-tunti oli hirveä, kamala, ihana, mahtava! Välillä vähän pyörrytti ja oksetti ja äärirajoilla mentiin, mutta hengissä selvittiin ja mikä voittaja-olo treenin jälkeen!! Mutta. Miten ärsyttävää voikaan olla kun ei pysty tekemään kaikkea niin kun haluaisi?! Vaikka miä tiedän että kovaa treeniä on takana VASTA kaksi ja puoli viikkoa, haluaisin pystyä niin paljon enempään! "Kuka sano et saat tuloksii ilman duunii, se on pelkkä satu.." Järki sanoo yhtä ja tunteet toista. Vauhtisokeutta? 
Loppuvenyttelyn jälkeen saatiin vielä rentoutua hetki, ihan mahtava setti! 

Sit on pakko kertoa tän päivän dilemmasta. Miten voi kanan paistaminen olla niin hitoksee vaikeeta?! Viimeksi paistoin rintafileet niin kuivaksi että niiden syöminen oli, no vähän kuin näkkäriä ilman päällistä -ja juomista. Nyt sitten skarppasin neuroottisena panikoin ja paistoin vähän toiselta puolelta ja sit toiselta. JA. Jokaisen paistetun fileen halkaisin kahtia ja tarkistin. Ja jos en ollut ihan varma, leikkasin vielä puoliksi..ja vielä..Hirveetä hommaa! :D Meikäläisen kokkailut ei tosiaan mee niinku Strömsössä! Ja oon kuitenkin meidän perheen se enempi kokkaava osapuoli. Ja kaikki peruspöperöt tulee suitsait mut toi Broileri.Huoh.

No pienet on murheet hei ;)

Huomenna suuntaan salille rehkimään mun uuden ohjelman läpi. Siitä lisää huomenna..
Nyt vähän venyttelyä ja sit unten maille..nukutaan hyvin <32 kommenttia:

  1. Hei jou, (kanan) tissivinkki vielä: puolita fileet tai nuiji tasasemmaksi, ni kypsyy nopeemmin ja tasasemmin ja helpompi nähä, milloin kypsiä :)

    VastaaPoista