maanantai 17. helmikuuta 2014

Huono päiväTämä päivä alkoi huonosti. Taisin nousta "väärällä jalalla". Tai sitten kaikkien vihaama maanantain huono karma sai otteen minusta. Hassua sillä yleensä maanantai on mulle vain päivä muiden joukossa, kotiäiti kun olen. Olin aikeissa keittää aamukahvit kun muistin että olin TAAS unohtanut ostaa suodatinpussit. Ei ollut talouspaperia, joten oli käytettävä vessapaperia ja arvatkaapas toimiko se? Mikrotin kaurapuuron ja annostelin raejuuston kumppaneineen sekaan. Mun mies kävi vasta ekaa kertaa ikinä Lidlissä ruokaostoksilla ja toi kyseisessä ketjussa myytävää railijuustoa. Ja se oli hirveetä. Ihan kun pyyhekumin palasia. :/ todella ärsyttävää. Hyvä ruoka, parempi mieli ja päinvastoin.

Lisää vettä myllyyn lisäsi suloinen kuopukseni joka vihaa ulkovaatteiden pukemista. Se on vähän kuin pukisi 80cm ja 12kg kokoista kastematoa. Selkä kaarella kauhee huuto siihen asti kunnes pääsimme ulos ja kerhon pihalla ollut traktori pelasti tilanteen. Siitä suuntasimme kauppaan hakemaan SUODATINPUSSEJA. Ja kanasalaattitarpeet mulle iltapäiväksi. Kotona huomasin että monta juttua unohtui. Tietenkin.
Iltapäivälle olin suunnitellut salitreenin ja koska mulla oli menoa sen jälkeen niin piti napata eväät matkaan. Ja suihkukamat ja puhtaat vaatteet ja.....Ensimmäistä kertaa salille lähtö tuntui nihkeältä ja tahmealta. Stressasin aikataulua ja menoa ja syömistä ja ja ja...

Mies kotiutui ja hyppäsin autoon. Pääsin jo hyvän matkaa kunnes tajuntaan iski: EVÄSRASIA JÄI ETEISEN PÖYDÄLLE!!Ei kun ympäri ja kodin kautta kierros. Kello oli jo vaikka mitä kun kurvasin Huuman pihaan. Pukuhuoneessa huomasin, että puhelimen kuulokkeet oli jääneet kotiin. So no music. No, ei voi mitään. Suuntasin kohti lämmittelylaitteita ja kuten arvata saattaa, kaikki juoksumatot oli varattu. No rimpuilin hetken crossarilla ja kauhistelin ruuhkaa salin puolella. Oli muuten viimeinen kerta kun siihen aikaan lähden salille rimpuilemaan. Crossarilta vakoilin juoksumattoja ja hilpaisin sinne heti kun yksi vapautui. Aikataulu painoi päälle ja juoksin naurettavat 5 minuuttia. Lämmin kyllä tuli. Rupatetiin siinä Jarkan kanssa mukavia samalla.
Itse salitreeni sujui hyvin. Lisäilin painoja liikkeissä ja Bosu-punnerruksia meni ekalla setillä KAIKKI 12! JES! Tokalla meni muistaakseni 7. Mut ihan mahtavaa. Edes jokin onnistui :) Eikä se ollut maanantain vika että kaikki meni päin prinkkalaa. Joskus vaan on sellaisia päiviä. Tänään peilikään ei ole näyttänyt yhtään muutosta mun kropassa. Ehkä tää on se aika kuukaudesta. Hitostako minä tiedän. Mut että kun yksi asia menee vikaan...
Paitsi treeni sujui. Kaikesta huolimatta. :) Eikä se päivä lopulta ehkä ollutkaan niin kamala. 
Oli vaan monta vastoinkäymistä ja aikataulutettu päiväohjelma joka stressasi ja pientä väsymystä ilmassa. Nyt on päivän murheet vuodatettu blogiin ja kun pisteen isken perään, ei niitä tarvii enää miettiä. Nyt nukkumaan ja huomenna tiedossa kaikkea kivaa, kuten värikylpyä Vellamossa pikku miehen kanssa ja iltapäivällä Hypoxi <3 Sovitaan että huomenna sujuu kaikki hyvin! :)

"Ehkä myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin taas auringonnousu."
-Muumimamma

Hyvää yötä <3 1 kommentti:

  1. huominen on huomenna <3 välil pitää takkuilla et taas tuntuu nousut <3

    VastaaPoista