torstai 6. helmikuuta 2014

HYPOXIterapiaa

Keskiviikkoisen ryhmätreenin rääkin jälkeen, ei voi olla mukavampaa tapaa aloittaa päivää, kuin HYPOXIssa! Tänään oli mun viides kerta ja luulenpa että sujahdin pienempään Hypoxi-mekkoon kuin aikaisemmin? Korjaa Pauliina jos olen väärässä. Olen saanut kommenttia läheisiltäni että muutosta on huomattavissa ja kyllä olen itsekin huomannut että housut tuntuvat löysemmiltä ja kasvot ehkä hieman kaventuneet..
Tässä on tehty niin kokonaisvaltainen muutos entiseen verrattuna, mitä tulee syömiseen ja liikkumiseen, niin olisihan se jo vähän ihmeellistä jo MITÄÄN ei tapahtuisi.
No mutta palataanpa tämän päiväiseen Hypoxiin. Tänään ei studiossa ollut lisäkseni muita treenaajia joten kuplapedin ja polkukapselin lomassa rupateltiin Pauliinan kanssa niitä näitä. Tai niitä näitä, miten sen nyt ottaa. Kun Hypoxi oli ohi, piti  todeta Pauliinalle : "Olipas oikea terapia-tunti" :) Kehon ja mielen huoltoa!

Hypoxi-treeni itsessään ei ole fyysisesti juurikaan rasittavaa ja aina niinä päivinä tuntuu että pitäisi vielä lisäksi tehdä jotain. Kovan fyysisen suorituksen jälkeen kun sitä tuntee "oikeasti" tehneensä jotain. Todellisuudessa kuitenkin Hypoxikin rasittaa kehoa paljon ja meillä on tarkat ohjeet miten ja milloin syödä sitä ennen ja sen jälkeen. Jos kiinnostaa lisää, voit varata Pauliinalta ajan maksuttomaan konsultaatioon ja pääset itse kokeilemaan miltä se tuntuu. Ja jos katsoit Jutta ja puolen vuoden superdietit viimeisimmän jakson, siinä liikunnan, ruokavalion ja Hypoxin yhteisvaikutuksella saatiin mieletön muutos aikaan. Katsotaan mitä mun 6 viikkoa saa aikaan... :)

Huomenna tiedossa kehonhuoltoa haasteporukalla PT Villen ohjauksessa ja sitä ennen mennään Caritan kanssa salille rimpuilemaan :)

Huomiseen <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti