sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Muista pyhittää lepopäivä

Ja se on pyhitetty perheelle ja rakkaalle harrastukselle (ja pikkasen myös blogille, jota mun EI pitänyt tänään päivittää..). Kahden lapsen äitinä sana lepopäivä ei siis todellakaan tarkoita sohvalla köllöttelyä! Tänään siis kuitenkin pidin taukoa kuntoiluhaasteen hommista, ruokailua lukuunottamatta. En siis kuitenkaan (tänäänkään) levännyt laakereillani, vaan suuntasimme koko perheen plus yhden lainalapsen voimin aamulla Kumparepuistoon. Lunta oli tullut just sen verran että mäkeä oli kiva LASKEA, mutta se ylös kiipeäminen pöpperölumessa...Voin kertoa että hiki tuli ja jalat hapotti! Tää on just sitä hyötyliikuntaa!

Treenimaisema ja -kaveri <3 ja taustalla just se kohta jossa ei lunta :D ammattikuvaaja!

Loput treenikamut :)

Sitten iltapäivällä suuntasin autonnokan kohti Hurukselaa ja Hepolan ratsastustallia. Olen aloittanut ratsastuksen varsinaisesti näin aikuisiällä. Syke nousee jo autonratissa, koska se jännittää aina vaan niin hitokseen!Mutta se on niin ihanaa ja kivaa ja kamalaa ja pelottavaa! Tänään minut liikkeellä piti Pikku Myy. Ja urheilustahan tämäkin käy, todellakin!

Minä+kypärä. No words. Mutta suloinen Pikku Myy!

Tänään kuvailin vähän syömisiäni. Välipalan ja päivällisen kanssa kävi niin,että hotkaisin ne kiduksiini ennenks tajusin että kuva unohtui ottaa. Mutta eipä se haittaa, koska päivällinen oli sama kuin lounas vain vähän eri kasviksilla. Ruokien punitseminen sujuu jo, ja ihan ehdoton, jos haluaa pysyä prikulleen annetuissa ohjeissa.
Here we go:
Aamiainen: Kaurapuuroa, sokeritonta mehukeittoa, lusikallinen kookosöljyä, raejuustoa ja maitokahvi.

Lounas: Peruna-jauhelihalaatikkoa ja kasviksia.

Välipala: Appelsiini ja omena. Nää on sijaisnäyttelijät, oikeat oli kauniisti pilkottu kulhoon.

Iltapala: 1/2prk maitorahkaa, mansikoita, mustikoita, raejuustoa, sokeritonta mustikka-ja vadelmakeittoa

Ja lounas jäi siis kuvaamatta mutta samaa settiä siis kuin lounaallakin. Hyvin tässä tulee kyllä syötyä. Mietin vaan kuinka hyvää toi rahkasetti on kuuden viikon kuluttua...? Hei jos jollain on heittää hyviä ruoka/välipalaohjeita, niitä otetaan vastaan!

Tällaista settiä tänään.
Huomenna HYPOXI kutsuu!Osimoilleen niin!Öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti